Friday, November 7, 2014

Projekti on pyörähtänyt käyntiin

Karstulan lukio onnistui saamaan rahoituksen Erasmus+2 -projektille "A sound mind in a sound body". Projektikumppanit meillä on Varsovassa Puolassa, Sevillassa Espanjassa, Brontessa Italiassa sekä Istanbulissa Turkissa.
Lukiossa teemme projektityötä pääasiallisesti kansainvälisyys-kurssilla, jossa tällä hetkellä on 14 opiskelijaa Sevillan ryhmässä ja 13 opiskelijaa Bronten ryhmässä. Tunneilla työskentely on aloitettu tekemällä itsestä kuvalliset esittelyt lähetettäväksi kumppanikouluille, sekä vaihtamalla sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroitakin. Jokainen koulu on myös tehnyt tietokilpailun omasta maastaan, ja oppilaat pääsevätkin piakkoin testaamaan tietämystään kumppanimaista. Työn alla on myös esittelyvideo koulustamme, PowerPoint-esitys Karstulasta sekä padlet-esitys Suomesta.
Maria ja Minna ovat työstäneet terveyteen liittyvää tietokilpailua ja Anitta samasta aihesta kyselylomaketta.
Ensimmäinen liikkuvuus on 17.-20. marraskuuta, jolloin minä, Anitta ja Minna lähtevät projektikokoukseen Varsovaan. Siellä olisi tarkoitus tutustua projektikumppaneihin ja suunnitella tulevia projektiaktiviteetteja.
Opiskelijatkin pääsevät matkalle jo marraskuun puolella, kun 28.11. - 7.12. toteutuu oppilasvaihto Sevillaan, johon mukaan lähtevät myös minä ja Anitta.

No comments:

Post a Comment