Monday, December 15, 2014

Monday 1.12.


Maanantaina meillä oli ensimmäinen koulupäivä. Aamulla menimme alukis koulun auditorioon, jossa meidät toivotettiin tervettulleksi kouluun ja kerrotiin tulevan viikon ja päivän ohjelma. Katsoimme esittelyitä Sevillasta, Varsovasta ja Karstulasta. Tämän jälkeen meille tarjotiin koulun kahvilassa perinteinen espanjalainen aamupala, ilmakuivattua kinkkua, oliiviöljyä ja leipää. Aamupalan jälkeen meillä oli tauko. Loppu koulupäivä meitä kierrätettiin luokissa ja tunneilla. Lounaan söimme koululla. Oppilaat olivat tuoneet kotoaan perinteisiä espanjalaisia ruokia. Lounaan jälkeen pelattiin porukalla koripalloa ja osa otti aurinkoa.
Päivällä lähdimme bussilla kiertämään Sevillaa. Pysähdyimme jonkin puiston kohdalla ja lähdimme kävelemään kohti Plaza de Españaa. Kävimme soutelemassa sen ympärillä olevassa pienessä joessa.
Seuraavaksi kävimme Maria Luisan puistossa, jossa oli paljon hedelmäpuita, suihkulähteitä ja lintuja. Saimme ruokkia lintuja jyvillä ja silloin oli myös kaunis auringonlasku.  


 Jatkoimme bussilla koululle josta osa lähti kotiin ja osa jäi vielä koulun viereiseen puistoon kuluttamaan aikaa. Illalla vielä söimme Claran kotona japanilaista ruokaa vielä ennen kuin mentiin väsyneinä nukkumaan. 


No comments:

Post a Comment