Tuesday, December 16, 2014

Perjantai, 28. Marraskuuta

Perjantai, 28. Marraskuuta.


                                             

 Sevillan matkamme alkoi aamulla kello 6:00, jolloin hyppäsimme lukion pihasta bussiin ja otimme suunnan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Bussimatka oli pitkä ja hikinen, mutta kun 5 tunnin jälkeen saavuimme Helsinki-Vantaalle, alkoi yleinen mieliala nousemaan. Kentällä syötiin ja shoppailtiin, mikä entisestään nosti jo orastavaa matkustusfiilistä.

                                 

                                                  Ruokaa Helsinki-Vantaalla
                                     
   Lentomme lähti klo 14.00 kohti Madridiä. Madridiin saavuttuamme ja laukut saatuamme ruumasta, jäi aikaa odotteluun enemmän kuin tarpeeksi.  
                                                           Laskeutuminen Madridiin

Vietimme aikaa kaupoilla sekä ruokaillen. Päädyimme ruokailemaan terveellisesti ja suuntasimme kohti paikkallista hampurilaisravintolaa. Ravintolasta EU kustansi jokaiselle noin 20 euroa maksaneen aterian, joka sisälsi porkkanaraastetta muistuttavia ranskalaisia, sekä pihvin, joka oli valmistettu punaiseksi paistetusta jauhelihasta ja silkasta miehisyydestä. Ateria oli maittava, mutta esimerkiksi Ollin herkälle luonteelle pihvin miehekkyys oli aivan liikaa.


                                           
                                             Ateria, joka melkein koitui Ollin kohtaloksi.
     
               Viimein lyhyt lentomme kohti Sevillaa alkoi ja jännitys kasvoi kasvamistaan. Matkustuskorkeuden saavutettuamme aloimmekin jo laskeutua. Päästyämme koneesta suuntasimme väsyneesti ja samalla hyvin jännityneenä kohti laukkujen noutohihnoja. Seuraavan oven takaa kuului jo innokkaita espanjalaisia, jotka olivat perheineen tulleet meitä vastaan. Halausten ja muutamien haparoiden lausuttujen espanjankielisten sanojen jälkeen lähdimme isäntäperheidemme kanssa kohti uusia kotejamme. Matka lentokentältä isäntäperheen luo oli kaikille jännittävä ja hämmentävä kokemus. Nyt olimme jättäneet opettajien turvan taaksemme ja olimme omillamme. Alkusäikähdyksestä selvittyään kaikki selvisivvät tutustumaan espanjalaiseen kotiinsa sekä etsimään punkkaa jonne nukahtaa, koska 16 tunnin matkustaminen vaati mehunsa ja huomenna olisi taas uusi ja jännittävä päivä. 


Ville Saukko, Aleksi SalmiNo comments:

Post a Comment