Monday, April 6, 2015

Keskiviikko 8.3

Keskiviikko aamuna menimme tutustumaan toiseen Brontessa sijaitsevaan lukioon. Lukiolla oppilaat ja opettajat esittivät taidonnäyteitään kemian osalta ja kertoivat Italialaisesta koulujärjestelmästä. Eräs opettaja oli jopa opetellut englantia sen verran, että sai pidettyä meille esitelmän. Muuten hän ei puhunut englantia ollenkaan!


Kouluun tutustumisen jälkeen matkasimme pistaasipähkinä tehtaalle. Tehtaalla näimme omin silmin, kuinka pistaasit eroteltiin, maustettiin jne. Saimme myös paljon maistiaisia ja suurimmalle osalle hostit osti pistaasipähkinävoita kotiin viemiseksi.Päivällä meillä oli vapaata-aikaa ja söimme host-perheidemme luona. Pääsimme viettämään vapaa-aikaa sisilialaisnuorten kanssa, kun me kaikki emme ottaneet osaa illan vapaaehtoiseen liikuntatapahtumaan. Minä, Essi ja Peppiina vietimmekin monta tuntia Antonion kotona Malettossa yhdessä hostiemme kanssa, kun muut suomalaiset olivat urheilemassa hahah. 

Vielä illalla kokoonnuimme koko Erasmus-porukalla Brontessa. Kahvilailta oli mielestäni parhain ilta koko viikossa, koska tunnelma oli ihanan lämmin ja kaikilla vaikutti olevan hauskaa. Kahvilasta suunnistimme vielä pitseriaan ja kotiin matkasimme vasta yömyöhään. 
No comments:

Post a Comment