Monday, April 6, 2015

Sunnuntai 8.3


Sunnuntai oli reissun ensimmäinen kokonainen päivä. Hyvin nukutun yön jälkeen oli helppo aloittaa päivä - varsinkin Sinillä, joka oli päättänyt nukkua jopa kengät jalassa. Oma aamuni alkoi 'italialaisella' aamupalalla (toisinsanoen pistaasijäätelöllä, leivoksilla ja Nutella-leivällä). Puolenpäivän aikoihin (tai itseasiassa myöhemmin, sillä italialaiset olivat aina myöhässä...) olivat kaikki jo saapuneet Nelson castle -nimiseen paikkaan, jossa nimensä mukaisesti oli jonkinlainen linna. Siellä kiertelimme  paikallisen 'oppaan' kanssa ympäriinsä.


Samaisessa paikassa meillä oli iso buffet, joka oli koottu host-perheidemme avulla talkootyöllä. Pöytä notkui kaikenlaista ruokaa ja toinen toistaan ihanampia jälkiruokia. Itse en kerennyt sen ihmeemmin näkemään, mitä oli tarjolla, sillä syliini tuotiin koko ajan vaan lisää ja lisää lautasellisia täynnä ruokaa.


Ruoan jälkeen meillä oli hieman vapaa-aikaa, jonka käytimme selfieiden kuvien ottamiseen ja tanssimiseen. Pian kuitenkin suuntasimme bussilla kohti Taorminaa. 


Taorminassa meidän oli tarkoitus mennä jonkinlaiseen amfiteatteriin, joka oli kuitenkin sunnuntain takia kiinni. Meillä oli siis koko ilta aikaa vain kierrellä omaan tahtiin siellä.


 Päivän toinen italialainen jäätelö menossa...


Italialaisten kanssa letkistä Taorminan kauniilla kaduilla. 


... ja Kiko, jossa suomalaistytöt kuolailivat halpojen meikkituotteiden perään.


Ensimmäinen päivä Sisiliassa oli siis kaikenkaikkiaan onnistunut!
No comments:

Post a Comment