Sunday, April 5, 2015

Lauantai 7.3.

Aloitimme matkan kohti Sisiliaa aamulla kuuden aikaan, kun lähdimme bussilla lukion pihasta kohti Helsinki-Vantaata. Bussimatka sujui nopeasti ja pian olimme jo lentokentällä, jossa saimme syödä ja alkaa odottamaan ensimmäistä lentoamme, joka vei meidät Munichiin.

Suomalaistytöt matkalla
Munichissa vaihdoimme konetta ja lensimme Alppien yli Roomaan. Roomassa meillä oli reilusti vapaa-aikaa, jonka kulutimme shoppailuun ja saimme maistaa ensimmäistä kertaa italialaista ruokaa.

Alpit ylhäältä päin katsottuna

Rooman lentokenttä

Jäljellä oli vielä yksi nopea lento Cataniaan, ja kun pääsimme Catanian lentokentälle vastassa oli iloinen yllätys. Muutama sisilialaisista oli tullut meitä kentälle vastaan, vaikka olivat aiemmin kertoneet, etteivät pystyisi tulemaan kentälle asti. Tapaaminen oli kauan odotettu ja täynnä hymyä ja haleja! Olimme todella innoissamme ja tunnin linkkimatkan jälkeen pääsisimme vihdoin tapaamaan kaikki loputkin sisilialaiset. 


Ennen kuin huomasinnekaan olimme jo Brontessa! Loput sisilialaiset odottivat jo lentokentälle tulleiden kanssa meitä Brontessa, jossa olimme perillä illalla yhdentoista jälkeen. Bussista ulos juostuamme vastassa oli tämän illan toinen iloinen tapaaminen. Kun olimme ehtineet tavata jokaisen, lähdimme kukin oman host-perheemme luokse autoilla. "Kotona" sain vielä syödä erikoisen näköistä ruokaa, jonka kerrottiin olevan perintestä sisilialaista ruokaa ja tutustumaan taloon sekä perheeseen. Tämän jälkeen olimme tarpeeksi väsyneitä ja aloimme hyvillä mielin nukkumaan odottaen jo seuraavaa päivää. 

No comments:

Post a Comment